Behandlingar

Restylane Fillers

Vad kan Restylane göra för dig?

Restylane återskapar och tillför volym och struktur till huden. Förstärker formen och konturer och slätar ut rynkor och veck runt munnen och näsan.
Restylane definierar läppkonturen och ökar volymen i läpparna. Mjukar även upp och tar bort rynkor och linjer i pannan samt runt ögonen.

Varför välja Restylane?

Med hjälp av alla egenskaper som Restylane har kan jag hjälpa dig att skapa en individuell behandlingsplan för just dina behov. Resultatet syns direkt och med en effekt som kan vara i upp till 18 månader beroende på behandlingsområde. Eftersom behandlingen är icke-kirurgisk blir återhämtningstiden minimal och du kan snabbt återgå till ditt vardagliga liv som jobb och aktiviteter.

Restylane är världens första hyaluronsyra filler, utvecklad 1996 och producerad i Sverige och är fortfarande den mest använda produkten på marknaden.

Boka behandling

Betalningsalternativ

För din egen skull

Är en klinik för estetisk medicinsk behandling i centrala Härnösand. Kliniken erbjuder behandling med Restylane fillers, Botox/Azzalure, Restylane Skinbooster samt NeoStrata kemisk peeling med AHA-syra samt Retinol. Allt under trygga former. Kliniken använder säkra produkter och har legitimerad specialutbildad certifierad behandlare.

Kostnadsfri konsultation

Jag erbjuder en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina önskemål och kommer med förslag. Du får ett prisförslag för önskad behandling och bestämmer sedan om du vill gå vidare med behandlingen eller inte. Priset du får inkluderar även ett återbesök efter 2 veckor. Övriga behandlingar och tilläggsbehandlingar som utföres inom 6 månader ges 15% rabatt på.