Behandlingar

NeoStrata Hudvårdssystem

Vetenskapligt utvecklande, högeffektiva hudvårdsprodukter och behandlingar

NeoStrata hudvårdssystem har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos dig som vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem. NeoStratas unika patenterade teknologier hjälper din hud att förnya sig själv. Hudvårdsprodukterna och behandlingarna som du kan få på en estetisk klinik förebygger och minimerar många vanliga hudvårdsproblem.

Underlättar hudens naturliga exfolieringsprocess

Produkterna och behandlingarna har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt, torrt och fjälligt utseende, av nya celler som ger en sundare utstrålning.
Resultatet blir en hud med ett vackert, yngre och sundare utseende.

Maximalt resultat till ett rimligt pris

På en medicinsk estetisk klinik kan du få en effektiv hudpeeling och ger nytt liv och lyster åt din hud. NeoStratas effektiva peelingbehandling anpassas till din huds problem och behov. Med NeoStratas klinikbehandlingar och daglig hudvård hemma med NeoStratas produkter får du ett maximalt resultat. Det är enkelt, till ett rimligt pris och framförallt mycket effektivt.

Boka behandling