Behandlingar

Profhilo®

Injicerbar bioremodelleringsprodukt för ansikte och hals

Vad är Profhilo®?

Profhilo® är en injicerbar bioremodelleringsprodukt för ansikte och hals. Behandlingen motverkar förlust av hudelasticitet och är samtidigt återfuktande och kollagenstimulerande, vilket återskapar ungdomlig lyster.

Profhilo® har utvecklats med IBSA: s patenterade NAHYCO®-teknik och innehåller en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra på marknaden, vilket maximerar effekten utan tillsats av tvärbundna kemiska ämnen.

Vad kan du förvänta dig före och efter?

Innan du påbörjar din Profhilo®-behandling har du en konsultation med oss. Här går vi igenom allt du behöver veta om Profhilo®. Vi hjälper dig också med en individuell behandlingsplan. Observera att gravida eller ammande kvinnor inte ska behandlas.

Med en specialutvecklad injektionsteknik, BAP (Bio Aesthetic Points), kan antalet behandlingar och därmed obehag minskas. Detta innebär att vår Profhilo®-behandling perfekt att ta i farten utan lång time-out efteråt.

Varaktigheten av Profhilo® varierar från person till person. I genomsnitt rekommenderar vi en ny behandling var 6 till 8 månader.

Resultat med Profhilo®

Kliniska studier har visat både effektiva och signifikanta resultat efter behandling med Profhilo®. När den ultrarena hyaluronsyran injiceras i hudvävnaden accelereras regenereringen av åldersrelaterad hudslapphet. Det finns en signifikant förbättring av hudens återfuktning efter bara en behandling samt ökad elasticitet i huden efter två behandlingar.

Boka behandling