Behandlingar

Azzalure / Botox

Jag erbjuder även behandling med Azzalure (botox är ett vanligare ord).
Azzalure innehåller botulinumtoxin typ a som får musklerna att slappna av. Azzalure verkar i förbindelsen mellan nerver och muskler genom att förhindra att musklerna drar ihop sig.
Denna muskelavslappning är tillfällig och avtar gradvis.

Azzalure används för tillfällig förbättring av måttliga till uttalande rynkor mellan ögonbrynen och rynkor vid sidan av ögonen, de så kallade ”kråksparkar”. Denna behandling ger ett riktigt lyft för ögonpartiet på ett enkelt sätt – men utan ett kirurgiskt ingrepp.

Boka behandling

Betalningsalternativ

För din egen skull

Är en klinik för estetisk medicinsk behandling i centrala Härnösand. Kliniken erbjuder behandling med Restylane fillers, Botox/Azzalure, Restylane Skinbooster samt NeoStrata kemisk peeling med AHA-syra samt Retinol. Allt under trygga former. Kliniken använder säkra produkter och har legitimerad specialutbildad certifierad behandlare.

Kostnadsfri konsultation

Jag erbjuder en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina önskemål och kommer med förslag. Du får ett prisförslag för önskad behandling och bestämmer sedan om du vill gå vidare med behandlingen eller inte. Priset du får inkluderar även ett återbesök efter 2 veckor. Övriga behandlingar och tilläggsbehandlingar som utföres inom 6 månader ges 15% rabatt på.