Välkommen till en trygg klinik

FÖR DIN EGEN SKULL är en klinik för estetisk medicinsk behandling i Härnösand som drivs av mig, Maria Häggblad. Jag är legitimerad specialistsköterska och är certifierad via Estetiska injektionsrådet. Till mig kommer du som vill förstärka eller göra små förändringar med ditt yttre. Det kan vara saker du inte är nöjd med eller helt enkelt saker du vill förbättra. Jag utför flera olika typer av behandlingar, bland annat: Fillers med Restylane, Botox/Azzalure, kemisk peeling och skinboosters.

Jag erbjuder kostnadsfri konsultation innan du bestämmer dig. Priset är inklusive återbesök inom 2 veckor.

Viktig information

Om du är ny som kund hos mig behöver du först boka en konsultation eftersom den nya lagen för estetiska injektionsbehandlingar kräver 48 timmars betänketid. Kostnaden för konsultation dras av när du betalar för din behandling.

Är du återkommande kund hos mig och det är mindre än 6 månader sedan du gjorde din senaste behandling behöver du inte boka en ny konsultation.

 

Kliniken

Att du känner dig lugn och trygg är viktigt vid en medicinsk estetisk behandling. På min klinik du lita på att du får professionell behandling i en fräsch och modern miljö- där finns också ett lugnt och vilsamt väntrum där du och dina vänner kan luta er tillbaka.

För din egen skull finns på  Hovsgatan 46 i Härnösand. Varmt välkommen!